Gastenboek

Bedankt dat je onze website bezoekt. Zijn wij dit jaar bij jullie op bezoek geweest? Schrijf hier een reactie in het gastenboek door op de blauwe knop te klikken. Je kunt ook een foto bij je reactie zetten.

Website 14. jun, 2018

Emma

Het is gemakkelijker om door iemand anders te leven dan om zelf compleet te worden.

Website 30. mei, 2018

Outacite

Peu importe le problème, aussi désespéré soit-il, une mère n'abandonne jamais parce qu'elle sait que l'amour n'échoue jamais, elle vient d'en haut.

Website 28. mei, 2018

Irene

Goed!!! Ik kan veel nieuwe dingen van je website leren.

Website 27. apr, 2018

Elvire

Schoonheid is wat er onder de make-up zit, niet iets dat gecreëerd is door de make-up.

4. dec, 2017

fam. de Kruijf

zaterdag 2 december bezocht Sinterklaas ons weer de hele familie was er 30 personen groot en klein wat hebben de Sint en Pieten er weer een geweldig feest van gemaakt heel hartelijk bedankt het was grandioos hopelijk tot volgend jaar.

1. dec, 2016

Dirk Naaijkens

Op zaterdag 19 november bezocht Sinterklaas Hilvarenbeek de kinderen van de Personeelsvereniging van de gemeente Gemert-Bakel. Het was een geweldig gezellig bezoek. We zien het team van Sinterklaas Hilvarenbeek graag volgend jaar weer komen!

Website 1. dec, 2016

Lea van Baest

Woensdag 30 november bracht Sinterklaas met 2 zwarte Pieten een bezoek aan de zonnebloem. Op dat moment was er net een spannende bingo aan de gang. Door het bezoek van Sint en Piet kreeg deze middag een extra spannend tintje!

21. nov, 2016

Ellen Simons

Afgelopen zaterdag hebben Sint en Pieten ons weer een bezoek gebracht!! Het was weer heel gezellig en de kinderen hebben genoten!!

29. nov, 2015

Riet de Kruijf

wat hebben we hier genoten van sinterklaas,na 21jaar de zelfde sint over de vloer was het best spannend dat een andere kwam.wij zijn met 31 man allemaal eigen kinderen en kleinkinderen dus volle bak,maar het was super.Volgend jaar zeker weer,namens ons
allemaal heel hartelijk bedankt Sint en pieten.

24. nov, 2015

Ellen Simons

Ook dit jaar(2015) hebben Sinterklaas en zijn zwarte Pieten,ons weer een bezoek gebracht.Onze kleinkinderen hebben er weer van genoten!!Hopelijk tot volgend jaar!!1. dec, 2014

Marij v Gorp

Hallo Sinterklaas en zwarte Pieten,
Ook dit jaar heeft u weer tijd vrij gemaakt om onze kleinkinderen te bezoeken, dat vonden we weer heel gezellig. Ondanks dat een paar kleintjes een beetje zenuwachtig waren, hebben ze het achteraf toch leuk gevonden.
BEDANKT, namens Renske, Lotte, Luuk, Freeke, Ilvy, Nyne, Amy en Ilse

14. nov, 2014

Familie Ruigrok

Wij hebben al vele jaren genoten van de komst van de Snt en zijn Pieten. I.v.m. De leeftijd van onze kleinkinderen zal dit wel de laatste keer zijn. Jammer, maar we kijken weer uit naar her bezoek en het vele plezier dat we ervan hebben.

13. nov, 2014

Mailpiet

Nog een paar nachtjes slapen en dan zijn we er weer. van 10.30 tot ongeveer 12.00 uur in Esbeek en van 13.00 tot 17.00 uur in Hilvarenbeek. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar bij Schuttershof (programma Esbeek) en Pompie of Marskramer (programma's
Hilvarenbeek)

6. dec, 2013

Marij v Gorp

Lieve Sint en Pieten,
Hartelijk bedankt voor het bezoek op zondag 24 november bij opa en oma. We vonden het weer heel gezellig. Hopelijk wilt u ons volgend jaar weer bezoeken.
veel liefs, van Renske, Lotte, Luuk, Freeke, Ilvy, Nyne, Amy en Ilse

3. dec, 2013

Judith Fonken

Ik sluit me aan bij mijn papa, Frans van Gisbergen. Geweldig bij Van Bommel. De pieten die bij fam. Klessens in Diessen waren zondag 1 december waren ook grandioos. Een superclub, aanbevelenswaardig!

26. nov, 2013

Josien van Oorschot

Op 24 november is de Sint en zijn Pieten op bezoek geweest bij BAM Infra Techniek Zuid. Het is voor de kinderen een geweldige middag geweest we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen.
Graag zien we jullie dan ook weer in 2014 terug.

23. nov, 2013

Frans van Gisbergen

Het Sinterklaasfeest, 23 november bij personeelsvereniging schoenfabriek van Bommel is weer geslaagd dankzij jullie inbreng, geweldig hoe jullie de kinderen kunnen onderhouden met toneelstukje
Sint en pieten bedankt.

7. dec, 2012

noud en corry

Sint en Pieten ontzettend bedankt voor het leuke bezoek van afgelopen zaterdag 1 dec.Onze kleinkinderen hebben genoten maar wij als opa en oma ook!Echt heel leuk hoe jullie de kinderen erbij betrekken en leuke spelletjes doen, juist ook voor die leeftijd.
Bedankt!

29. nov, 2012

Erik Timmermans (PV Van Bommel)

24 november is Sint en zijn pieten op bezoek geweest bij Schoenfabriek Van Bommel.
De pieten hebben de kinderen goed betrokken. Iedereen kon zien dat de kinderen plezier hadden!
We zien de sint in 2013 graag terug komen!

26. nov, 2012

Familie De Kort

24 november is Sint met drie Pieten op bezoek geweest bij onze vijf kleinkindjes in Hilvarenbeek. Grandioos feest met leuke spelletjes samen met de kindjes. Enorm hebben ze genoten evenals de pappa's en mamma's. Hopenlijk heeft de Sint volgend jaar ook
tijd om te komen.

26. nov, 2012

de opa's en oma's

Lieve Sint en Pieten,
Ook dit jaar kwam u ons bezoeken, we hebben weer een super gezellige middag gehad en een mooi cadeautje natuurlijk. Harteliijk bedankt, enne komt u volgend jaar weer?
Veel liefs, Renske, Lotte, Luuk, Freeke, Ilvy, Nyne en
Amy

26. nov, 2012

de opa's en oma's

Lieve Sint en Pieten,
Ook dit jaar kwam u ons bezoeken, we hebben weer een super gezellige middag gehad en een mooi cadeautje natuurlijk. Harteliijk bedankt, enne komt u volgend jaar weer?
Veel liefs, Renske, Lotte, Luuk, Freeke, Ilvy, Nyne en
Amy

19. nov, 2012

Piet

We zijn weer in Nederland. Hilvarenbeek en Esbeek, dank je wel voor de mooie ontvangst. Het was een prachtig feest.

Als je mooie foto's hebt dan mag je deze doorsturen naar www.sinterklaashilvarenbeek.nl.

We zijn jullie vast een keer
voordat het 5 december is.

Groeten Sinterklaas en zijn Pieten!

19. nov, 2012

Piet

We zijn weer in Nederland. Hilvarenbeek en Esbeek, dank je wel voor de mooie ontvangst. Het was een prachtig feest.

Als je mooie foto's hebt dan mag je deze doorsturen naar www.sinterklaashilvarenbeek.nl.

We zijn jullie vast een keer
voordat het 5 december is.

Groeten Sinterklaas en zijn Pieten!

14. nov, 2012

Dirk

Ze zijn weer onderweg! Met een ander bootje dat wel. Maar de Regelpiet heeft alles geregeld. Dus het komt goed. Zondag 18-11-2012 zijn ze in Hilvarenbeek en Esbeek. Zie elders op de website of in de Hilverbode van a.s. donderdag 15-11-2012

13. nov, 2012

Dores.

Lieve Sint,
Een kleine hint.
Ook dit jaar wilt U ons op 1december weer bezoeken,
U hoeft niet naar een hulp Sint te zoeken.
Zelf bedacht en gemaakt,
Hopelijk ie het naar U smaak.

27. okt, 2012

José v/d Heijden

Hallo mensen van de organisatie.
We kijken bij de GEMCO in Son weer uit naar het bezoek van Sint en Pieten en wensen jullie veel plezier met deze activiteit.
Tot 2 december.
José v/d Heijden Gemco Son

8. dec, 2011

Anita van Esch

Dank je wel Sinterklaas en Zwarte
P ieten, jullie hebben er samen met de kinderen weer een groot feest van gemaakt.
Ouderraad Willibrordusschool Diessen

7. dec, 2011

fam voermans

jullie waren geweldig de kinderen vonden het fantastisch. dank je wel
groetjes familie voermans

6. dec, 2011

Sinteklaas

En nu weer naar Spanje

6. dec, 2011

Gerty Mouthaan

Hallo Sinterklaas en Pieten,
We willen jullie bij deze (nogmaals) hartelijk bedanken voor de leuke middag bij Plasticum Tilburg. De kinderen hebben enorm genoten van uw bezoek en hopen dat u volgend jaar weer een bezoekje brengt.

28. nov, 2011

Wouter,Willem, Lars en Niels

Hoi Sinterklaas en Pieten, we vonden het heel erg leuk dat jullie bij ons zijn geweest in Esbeek. We vonden het alleen jammer dat U niet in het grote boek naar onze verhalen hebt gekeken. Maar we hebben er erg van genoten hoor!!!

28. nov, 2011

Marij v Gorp

Sint en Pieten hartelijk bedankt voor de gezellige middag. We vonden het heel leuk dat u tijd voor ons vrij had gemaakt.
Renske, Lotte, Luuk, Freeke, Ilvy, Nyne en Amy

27. nov, 2011

Esther Ketelaar

Wederom een super sinterklaas bezoek. Wel heel jammer dat Sint zo laat was en dat Sint niet zoals afgesproken en was geregeld door onze buurtvereniging met paard en wagen kwam ! Ook was Sint hierdoor het grote boek vergeten van onze buurtvereniging.

15. nov, 2011

Myriam

Hoi allemaal,
Al veel positieve reacties gekregen over de keurig verzorgde intocht!
Complimenten allemaal!!!!!

14. nov, 2011

Dirk

Sinterklaas is weer aangekomen. Na Dordrecht is zondag Esbeek en Hilvarenbeek met een bezoek vereerd. Heeft u foto's wij ontvangen ze graag. U kunt ze doorsturen naar info@sinterklaashilvarenbeek.nl

Website 10. nov, 2011

Mai

Het thema van dit jaar vind ik echt goed: lezen!
Als er pieten zijn die alle boeken uitgelezen hebben, zijn ze van harte welkom in de bibliotheek! Benieuwd wat we ervan zullen merken tijdens de intocht en de ontvangst van Sinterklaas.....

4. nov, 2011

Kees

Graag website aanpassen ivm artikel in Hilverbode.

31. okt, 2011

Judith Fonken

Het was vorig jaar zo leuk met wat stelletjes van onze vriendengroep dat we hopen dat de Sint dit jaar weer tijd heeft voor onze kids!

27. okt, 2011

Dirk

De pakjesboot is weer vertrokken vanuit Madrid. Als het allemaal goed gaat komt hij zaterdag 12 november aan in Dordrecht. Op zondag 13 november worden ook Hilvarenbeek en Esbeek bezocht... spannend!

Website 21. okt, 2011

fam. van der Sande

Vorig jaar is Sint met zijn Pieten bij ons op bezoek geweest, dat was heel gezellig! Hopelijk komen ze ons dit jaar weer verrassen!

21. sep, 2011

Dirk

U kunt weer boekingen doen voor een bezoek van Sinterklaas aan huis, uw bedrijf, school, verenigingen enz. Op onze site vindt u alle informatie hierover.

6. dec, 2010

Cocos

DAG SINTERKLAASJE DAAAAG DAAAG DAAAG DAAAG ZWARTE PIET!

6. dec, 2010

Dodo

De Pakjesboot 12 is vertrokken. Vanaf 12 november 2011 zijn we weer in het land. Het was een geweldige periode. Iedereen bedankt!

Groetjes
Dodo

5. dec, 2010

Janne

Sinterklaas heeft zijn verjaardag dit jaar weer eens goed gevierd!

29. nov, 2010

Piet Mertens

26 en 27 november 2010.
Geweldig, Sint zo goed te mogen leren kennen. En al zijn Pieterbazen die hem op onnavolgbare wijze terzijde stonden. Een fantastische belevenis.
Hartstikke bedankt allemaal en hopenlijk ......tot volgend jaar. Groet, Piet.

15. nov, 2010

Karen

de nieuwe foto's zijn er weer. Ze staan op mijn hyves.

14. nov, 2010

Kees

Nog een foto

14. nov, 2010

Kees

De sint en zijn pietermannen zijn weer in Hilvarebeek.

14. nov, 2010

lientje

Nee, Dodo isser niet. Maar Marcos wel....en dè in un nieuw pakske!

14. nov, 2010

keesje

Ik snap er niks meer van, mama zei dat dodo er bij zou zijn in Hilvarenbeek maar selfs mama en ook ikke hebben hem niet in de intocht gezien! en dat is niet lief.

12. nov, 2010

Joost van Koppen

Mooie site! Super Pieten zo te zien! Beetje jammer van de matige foto's alleen.

7. nov, 2010

Kees van de Wouw

Jullie site wordt steeds beter.
Ga zo door!
Hopelijk krijgen julie steeds meer bezoekers.

S.N.

7. okt, 2010

Karen

wat een mooie foto's zeg. Wie heeft die geweldig mooie foto's gemaakt ;-P

27. sep, 2010

dirk naaijkens

De site is in de lucht.
Kijk er gerust op rond en doe inspratie op. Voor meer informatie kunt u via de contactpagina een email sturen. Ik kunt ook bellen met de Sinterfoon 0647506972 of later mailen vai sinterklaasagenda@hotmail.com

Dirk Naaijkens
Commissie Sinterklaas Scouting Hilvarenbeek